Bokstavskombon

Ett nytt försök att skriva blogg.. om livet, om sjukdomarna, föreningarna, myndigheter, bilar mm allt som förekommer i ett liv som sjuk, när man har flera diagnoser som beträder våran familj. Bokstäverna berör vår familj på olika sätt i olika tid. Våra anpassningar för att få vårat familjeliv att fungera men också kampen man ständigt har med alla myndigheter och bland människor som saknar kunskap om olika kombinationer av bokstäver.. Mina huvuddiagnoser är EDS Ehler-Danlos Syndrom en bindvävsdefekt som gör att ledarna glider/hoppar ur led och musklerna jobbar i överflöd ständigt. Vilket i sin tur skapar trötthet och som senare även kan slå över i former där man blir orkeslös. Jag har diagnosen fibromyalgi, adhd, psoriasis, utmattningssyndrom, utbränd, dyxelesi men störst av allt så lider jag av envishet!.

Skrattretande är vad jag är..

Ligger här i min säng och undrar om jag bokstavligen är både efterbliven och dum i huvudet på allvar och skrattar åt min egna idioti!  

Tänk att jag aldrig aldrig lär mig oavsett hur ont jag har hur dålig jag är så är rastlösheten och ligga still de värsta jag kan göra. Åtminstonde utan att göra något..  man borde ju tycka att jag borde veta det vid de här laget!! Men icke sa Nicke inte denna brud inte hon gör samma misstag säkert 200 gånger och blir helt säkert 10 resor sämre än om jag hade lyckats peppa mig själv att göra nått istället.. om de så bara var att lösa korsord, bordera, pärla eller ja va jag nu hade tagit mig för..   som sagt kan inte annat än att skratta åt mig själv och undra hur jäkla korkad man får bli.... jag MÅSTE ta mig i kragen och bli bättre på att använda min kreativitet... åtminstonde nån gång i veckan helst flera gånger om de så bara är att baka en kaka eller sy ett kuddfodral...  eller lösa ett korsord så less på att gå upp och ner i humöret så här... måtte mitt blodtryck ha gått ner nu så jag kan få fortsätta pröva adhd medicinen igen för jag kommer att kvävas inne från om detta ska fortsätta i denna takt... har aldrig känt mig så här stressad i mitt liv aldrig någonsin och det trots att jag varit k en hel del situationer som varot betydligt tuffare än så här... jag har i alla fall fått komma igång med mina samtal hos psykologen igen och det är välbehövligt kan jag känna.. så hoppas att de blir bra här väl en så där känsla med nya psykologen för de känns eller kändes ska jag väl säga inte som att hon förstod vad jag egentligen behöver men å andra sidan kanske jag inte alls vet vad som är bäst för mig...  Vi får se vart de leder. 

Jag försöker lova mig själv att jag måste bli bättre på att skriva av mig jag måste verkligen lära mig att jag behöver det. Jag behöver rensa ur systemet ofta för att inte fastna. 

Jag vet att jag ofta påpekar att jag inte har så många vänner och att jag inte anförtror mig till så många eller egentligen ingen alls. Jag har ju så klart börja analysera varför då , varför kan jag inte bara låta nån komma mig nära mig in på livet!! Och jag är mer och mer säker på att det handlar om allt drama som har varit i mina tidigare år.. Alla lögner svek och allt annat  som hänt tidigare jag har fått nog av alla gånger jag lyft telefonen med klumpen i magen och undra va kommer denna gång.. jag känner att den tiden vill jag ska vara förbi. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: