varför vet jag inte men

Jag kan börja skriva långa inlägg till bloggens men så antingen stannar och laggar själva appen ellrr så måste jag pga annat avbryta ett tag för att hjälpa barnen ellrr något annat. Å så försvinner allt....  blir så ledsen då har jag skrivit långa långa inlägg med en massa tankar. Iofs blir jag ju av med dem oavsett om de är ner prentade och publicerade eller om de försvinner så på Det sättet kvittar det.  Men ibland vill jag kunna gå tillbaka och läsa vad jag egentligen kände.. 

Får nog bli bättre på att spara på utkast när jag gör nått emellan så de j jag skrivit finns kvar.. 

Idag ligger jag i med migrän och huvudet bråkar totalt med mig... 

I morgon är det dags att träffa psykologen igen kan nog vara behövligt efter denna jul och nyår... fy dvale va jag mått och som jag funderat på mitt liv rent generellt... mycket upp och ner och mycket frågor kring min existens i huvudtaget... 

Idag skulle vi haft mor och dotter dag jag och p hela Dan men istället hamna jag med migrän men vi försöker ändå kollar på en film i sovrummet magiska vidunder en film jag länge velat se..  

Liten sover och w är ute på baksidan hör honom leka och skratta. Arma pojk som har sån kamp med sig själv...  ♡♡♡  önskar jag kunde ta din kamp också.   

Kaffe lite mat igen och vila så kanske migränen kan motas bort med... 
Mående, jul 2017, kroppen och utmattmingen | |
Upp