Bokstavskombon

Ett nytt försök att skriva blogg.. om livet, om sjukdomarna, föreningarna, myndigheter, bilar mm allt som förekommer i ett liv som sjuk, när man har flera diagnoser som beträder våran familj. Bokstäverna berör vår familj på olika sätt i olika tid. Våra anpassningar för att få vårat familjeliv att fungera men också kampen man ständigt har med alla myndigheter och bland människor som saknar kunskap om olika kombinationer av bokstäver.. Mina huvuddiagnoser är EDS Ehler-Danlos Syndrom en bindvävsdefekt som gör att ledarna glider/hoppar ur led och musklerna jobbar i överflöd ständigt. Vilket i sin tur skapar trötthet och som senare även kan slå över i former där man blir orkeslös. Jag har diagnosen fibromyalgi, adhd, psoriasis, utmattningssyndrom, utbränd, dyxelesi men störst av allt så lider jag av envishet!.

läkarbesök

började dagen med ett läkarbesök för att dels få mitt handikapps tillstånd för bilen förnyat, fick konstaterat att mitt blodtryck är bra som de är så oroliga för....   min läkare tyckte heller inte att jag skulle utredas vidare i stockholm för att bevisa något utan han menar på att jag redan fått de utredningarna flera gånger... så en ny omgång skulle inte göra någon nytta! 
 
På ett sätt är det skönt. men samtidigt hade de ju varit bra att ha gjort det just nu för att kunna bevisa att jag har gjort även detta. men litar på läkarn dessutom så gick vi igenom medicinerna och det enda jag möjligen skulle kunna ta bort är ur smärtsynpunkt inte ens lite okej att ens tänka på dessutom har jag inga större doser heller så det är inte så att de är något sätt stör och jag blir inte påverkad av dem heller...  så nej han ansåg de inte som problem...

hösten är verkligen här med sin höst skrud, träden har gula, oranga och röda löv som klär derad så annars gröna blad..  löven faller och marken täcks normaltsätt hade vi nu tagit oss ut och lekt någonstans ocj tagit höstens fina bilder för att spara och kunna ha av barnen

 de obligatoriska syskonkortet, vår, sommar, höst och vinter... tänk om de aldrig mer blir sådana, tänk om jag aldrig får träffa alla mina tre samtidigt igen!?  46 dygn har de varit ifrån oss nu man kan bli tokig för mindre... 

aja har skrivit ut ett mönster till en tröja jag tänkt göra länge men även en cowl hood en halsduks mössa alltiett.. och även tänker jag att jag ska sy lite mössor... alltid finns der någon som vill ha eller som behöver.  

men idag har jag skrivit ut mönstret så ett steg närmare.. får väl se hur lång tid de tar innan jag tar nästa steg.. 

jag fick en utmaning av min psykolog att försöka övervinna spärren jag har att inte göra något för mig själv, eller utan att rättfärdiga allt med att de är för barnen för att jag ska föra saker. att jag är en lika bra orsak att göra saker för. 

ta t.ex. crowl hooden den hade jag tänkt sy till mig så att jag kan vara ute med barnen
men eftersom att jag inte har några barn hemma är de ju knappast ett gilltigt skäl och nu har vi tjatat i 46 dagar eller ja mer egentligen då det var en av de första frågorna vi hade, men umgänget är ju inte igång än med de två små så lär väl inte bli nån snölek i vinter om vi ens får se barnen i vinter... 
tänk att man kan bli så blåsta av en myndighet som ska finnas där för att hjälpa inte för att skälpa.. det är galet hur mycket våra egna åsikter, egna upplevelser men också egna värderingar får vara det som styr i en utredning som gäller andras barn!! och allt på incidenter och de värsta av allt ingen behöver någonsin prata med de inblandade utan de räcker att de har uppfattat saker på ett visst sätt!
aja ta och laga lite mat kanske då eller nått annat spännande innan de kanskr blir film eller kanske stämpeltryck och färgläggning.... de lär visa sig senare vad jag hittar på! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: