Bokstavskombon

Ett nytt försök att skriva blogg.. om livet, om sjukdomarna, föreningarna, myndigheter, bilar mm allt som förekommer i ett liv som sjuk, när man har flera diagnoser som beträder våran familj. Bokstäverna berör vår familj på olika sätt i olika tid. Våra anpassningar för att få vårat familjeliv att fungera men också kampen man ständigt har med alla myndigheter och bland människor som saknar kunskap om olika kombinationer av bokstäver.. Mina huvuddiagnoser är EDS Ehler-Danlos Syndrom en bindvävsdefekt som gör att ledarna glider/hoppar ur led och musklerna jobbar i överflöd ständigt. Vilket i sin tur skapar trötthet och som senare även kan slå över i former där man blir orkeslös. Jag har diagnosen fibromyalgi, adhd, psoriasis, utmattningssyndrom, utbränd, dyxelesi men störst av allt så lider jag av envishet!.

En hel förmiddag på sjukhuset

.... ja precis som rubriken lyder.. Vi lämnade barnen och sen åkte Vi till sjukhuset för att maken hade massa tider som han skulle gå på.. ena besöket va jag med på de med läkarn för att kunna ge en bild för min sida.   Det blir att höja medicineringen för maken. Hoppas att de ska kunna hjälpa humöret på kvällen... 


Jag så otroligt trött sitter nästan och sover här i väntrummet så galet trött och slut i kropp och knopp.... tur att kroppen snart får energi att jobba med snart förstår inte hur mim hjärna ska orka med denna dag.  Haha hem och sova middag tröttsamt att inte ens hålla sig vaken. 

Blir en kort uppdatering idag.. lunch med svärmor innan de är dags att träffa biståndshabsläggaren. Kan bli spännande. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: